Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин Ангелов разказа

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgОздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин Ангелов разказа
Коментари Харесай

Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин: Отслабнах 8 килограма за 2 седмици

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Оздравелият от ковид скиучител от Банско Веселин Ангелов описа в ефира на утринния блок на " Нова телевизия " по какъв начин е минал през това тестване.

``
реклама

" От през вчерашния ден съм си у дома, изписан съм. Сега 28 дни ще съм под карантина. Първата седмица беше много сложна, температурата ми не спадаше 10 дни. Два антибиотика венозно и един през устата одобрявах. Доста банки за поддържане на имунната система. Нямах никакъв вкус 5-6 дни, неприятно ми беше, виеше ми се свят. След 6-7 дни започнаха да се усъвършенстват нещата. Първоначалните признаци? Имах температура и болки в мускулите. Нямах кашлица и по тази причина не се тормозих, че е ковид, мислех, че е елементарна простуда. Кашлицата се появи след 7-8 дни и то за два дни и благодарение на докторите мина. Аз по принцип не болен съм, и грип пипвам рядко, по тази причина не мога да дам съпоставяне с друга болест. Но несъмнено не е прелестно, знам, че има хора, които са го карали по-тежко. От през вчерашния ден съм на нов антибиотик, плюс пробиотици, витамини. Отслабнал съм 8 кг за 2 седмици, много се измарям като се движа, тъй като не съм се движил две седмици. Чувствам се изнемощял, само че се надявам да се усъвършенстват нещата ", сподели Ангелов.

" Как и къде съм хванал вируса? Не знам. В последните седмици сме работили най-вече със израелци и англичани, може да е от някой от тях. Мои познати нямат ковид. На всички са им взети проби, добре са. В момента съм в различен парцел самичък, жена ми и децата са другаде, решили сме по този начин да е най-малко 20-ина дни, за наша сигурност. Просто няма информация по какъв начин се стичат нещата след излекуване. С жена ми и дребния ми наследник сме били дружно, само че те са с негативни проби ", сподели 38-годишният инструктор, който прикани хората да съблюдават ограниченията.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР